Nå din potential genom:

Ricardo Koanuka

Från Brasilien till USA och vid 30 års ålder – Sverige.

Mitt första citat jag någonsin skrev ner var: ”En man är framgångsrik om han vaknar på morgonen och går till sängs på kvällen, däremellan gör han vad han vill göra” (Bob Dylan). Min drivkraft blev att finna mitt livs syfte. Jag förstod inte varför människor skulle arbeta med något de inte är passionerade för. Jag har sedan dess förvandlat alla mina passioner till företag, vilket har gjort att jag har kommit närmare vem jag verkligen är.

Den första personen, som inspirerade mig, kring vår mentala kraft, var varken Tony Robbins eller skaparna av NLP, som jag senare utbildade mig från, utan en man som jag träffade bland Brasiliens kåkstäder vid namn Meia Lua. Det var först när jag regisserade dokumentärfilmen, Resilience om Meia Luas tankesätt som tänjde hans begränsningar och funktionalitet, som jag fann min mission: Uppmuntra och vägleda människor till att leva ett liv baserat på deras unika syfte.

Jag var galen nog att tro på mig själv som entreprenör i Brasilien med socialekonomiska utmaningar till att komma som 30 årig till Sverige utan kapital, kontakter eller språket. Under vägen från Brasilien till Sverige stötte jag på många monster, som Jantelagen. Men min största rädsla är inte andras motstånd, utan när jag säger till mig själv; att jag inte kan vara mig själv. När jag låter min kontakt med mig själv förtvina.

Dina passioner och din kommunikation mellan dig och dig själv är halva vägen för att förverkliga företaget bakom din passion.

Jag är övertygad att världen blir bättre för alla, ju fler som finner sitt unika kall i livet.

Lärd från:Boka

PERSONLIG COACHING

Ricardo Koanuka, Sverige 0046 769 27 31 52


ricardo@koanuka.com

FÖRELÄSNING och KURSER

Christina Wallin, Sverige 0046 730 33 33 24.


christina.wallin@koanuka.com