Personlig Coaching

The Uniqueness Process™ identifierar och förtydligar dina passioner, vilket tar fram din unika drivkraft.

Identifiera dina begränsade övertygelser, som håller dig tillbaka från din unika framgång. Omformulera dina begränsade övertygelser för ökad egenmakt.

I det sista steget designas en unik NLP-teknik för ditt individuella behov. I det här steget identifierar du dina triggers och utvecklar nya vanor, vilket leder dig till önskat resultat. Denna process görs via ett 2 timmars Skype-möte alternativt i din lokal/plats eller på mitt kontor i Malmö.

Kostnadsfri konsultation

ca 15 minuter.

Det här samtalet går ut på att se om du är redo för coachning metoden The Uniqness Process™. Processen innebär inte att jag kommer hjälpa dig hitta rätt företagsmodell eller tekniska strategier, snarare hjälpa dig att vägleda dig själv, så du hittar din egen drivkraft och mod som krävs. Kanske kommer du med en önskan att få stöd och vägledning till att börja om från början eller påbörja en ny resa som entreprenör, frilansare eller för att skapa ett projekt, producera film, bli föreläsare eller liknande.

Låt oss ha ett samtal där du kan lära känna mig mer! Du kan presentera dig själv, vart du befinner dig i livet och vart du tror du skulle vilja vara så ser vi om du är redo!

The Uniqueness Process™

2 timmar.

Pris (ink. moms) 1500 SEK

  • Identifiera begränsande övertygelser som håller tillbaka dig
  • Omformulera begränsande övertygelser för långsiktig drivkraft
  • Identifiera, förtydliga och prioritera dina topp 5 passioner
  • Nulägesrapport
  • Markörer som mäter dina framsteg
  • Anpassade NLP tekniker för att skapa nya vanor som leder till önskat resultat

Boka The Uniqueness Process™

  • Skype: Ricardo Koanuka Coach
  • Mötesalternativ + 1000 SEK: Adelgatan 5 malmö eller på din plats.

Tillfredsställelse-eller-pengarna-tillbaka-garanti!

Satisfaction-or-money-back guarantee
rekommenderad coach Malmö

Manager

"Tack Koanuka! Din coaching metod fick mig att komma vidare mot mitt livssyfte!"

— Milena, Kanada

Recommendation coaching

Ekonomisk konsult

"Ricardo är en fantastisk coach. Inte bara mästare av tekniker och verktyg som leder till omvandling, men han förstår även människor på en djupare nivå, erbjuder stora insikter som verkligen gör skillnad. Jag hade en fantastisk upplevelse med The Uniqueness Process och rekommenderar till alla som vill göra sig själv och världen bättre!"

— Renato Fazzolino, Tyskland

workshop resilience

Start-up

"Du är medveten om att passionen är där, gömd inom dig, men tiden går eller så glömmer du bort den. The Uniqueness Process gjorde inte bara att jag kom ihåg, men gav mig mod att omsätta i praktiken, mot alla farhågor och utmaningar! Jag är mycket glad, så mycket tacksam! Jag är mycket mer tillfredställd nu! Detta kan förändra ditt liv."

— Mirela Leal, Brasilien

Recommendation coaching

Administratör och psykologstudent

"Jag slogs av det faktum att tekniken var så enkel men endå så djup. Kanske genom att extrahera sådan sublim spontanitet i processen. Genom proccessen kom jag över de verkliga prioriteringarna i mitt liv, de som rör mitt inre. Efter processen, kunde jag sätta upp långsiktiga mål och se en mer realistisk horisont, samt att ta viktiga beslut. Från min erfarenhet, rekommenderar jag starkt att prova The Uniqueness Process, till dem som vill återupptäcka sina verkliga prioriteringar, rädda sina drömmar och trampa viktiga vägar till ett rikare liv. "

— Nívea Garcia, Brasilien