Allt började med en underdog...

Produktionsbolaget skapades av den internationella entreprenörssjälen Ricardo Koanuka. Från Brasilien till USA och vid 30 års ålder – Sverige, utan vare sig kontakter, kapital eller kännedom om Jantelagen...

Beställ Film!

Han skapade en egen webbTV för att få det han i Sverige saknade. Det var så produktionsbolaget byggdes och har sedan dess förvandlat företag till varumärken genom storytelling via film.

Koanuka Films & Marketing är ett produktionsbolag som grundades år 2010 och är baserat i Malmö.

Företaget är specialiserad för att skapa film med social kompetens, mod, känsla för rytm, berättande samt skapa förståelse för varumärkets målgrupp, möjligheter, identitet och värdegrund.

Produktionsbolaget specialiserar sig på film för webben; presentationsfilm, informationsfilm, pedagogiska utbildningsfilmer, dokumentärfilmer och content marketing videos för sociala medier.

2016 producerades dokumentärfilmen Resilience som blev utvald av Göteborg Filmfestival, Tempo Filmfestival, ShortTV i Storbritannien, USA och Sydasien (TV) med priser för bästa kort dokumentär i Ryssland (Moskva), Kanada (Calgary) och Polen (Koszalin).

Skapa en filmbank för sociala medier

Dokumentära filmer och reportage FUNGERAR bra på sociala medier eftersom det förutsätter att tjänsten eller produkten är på RIKTIGT.

Entreprenörens mest kraftfullaste verktyg för att konvertera är filmberättelsen. Vi skapar en filmbank för ditt varumärke som berättar syftet bakom ditt företag på ett sätt som ger mervärde till dina drömkunder. Vi skapar flera filmberättelser i olika format ifrån en och samma inspelning.

Vi idefinierar de smärtpunkter dina produkter eller tjänster lindrar och förvandlar dem till värdefulla filmberättelser som stärker varumärket. Om kunden kan identifiera sig i din filmberättelse så ökar värdet på din produkt eller tjänst tillsammans med ditt varumärke. Film för sociala medier underlättar för era kunder att återberätta och rekommendera er vidare.

Kontakta oss idag!

När du ringer oss är det vår producent Christina Wallin som tar emot ditt samtal.

0730 33 33 24

kontakt
Producent i Malmö

Beställ film: